Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren

“Nem vagyok divatos ember. Anti-divatos vagyok. Nem szeretek annak a világnak a része lenni. Soha nem volt rám hatással. A tartósság, az időtlenség és a stílus érdekel, nem a divat.”

Ralph Lauren Lifshitz az alapítója a több mint 40 éve vezető divatmárkának. New Yorkban született, a kiskereskedelemben dolgozott és üzletet tanult. 1967-ben kölcsönt vett fel, megvette a Polo-t a Brooks fivérektől, és megnyitotta első nyakkendőboltját, ahol saját tervezésű nyakkendőit árulta a Polo márkanév alatt. A márka jól ismert és híres lett a nyakkendő kollekjciója révén, később pedig a férfiruházata és kiegészítői miatt is.

Szeretett volna egyfajta életstílust eladni a Polo márkanévvel, ez az oka, hogy a polo sport adja a nevét is, mely a szolid eleganciát képviseli a sportok világában. Azért nevezhető anti-divatnak, mivel a kollekciókat nem a modern trendek ihletik, hanem a klasszikus irányzatok. A Polo Ralph Lauren a legismertebb, és legelérhetőbb Ralph Lauren márka, férfi és női kollekcióval egyaránt. A Polo Ralph Lauren cipőkollekció divatos és időtlen stílust nyújt a férfiaknak, bármely korosztályból.