Caterpillar

Caterpillar

Caterpillar
FORGED BY WORK. DRIVEN BY LIFE

Történetünk
A MUNKA ALKOTTA. AZ ÉLET VEZÉRLI.

Rólunk
A Cat Footwear valódi örökségre épült – a kemény munka szellemében. A Cat felszerelések és gépek a világ horizontját alakítják, míg a Cat lábbelik könyörtelenül megbírkóznak a város és a természet állította kihívásokkal.

Márka hitvallás
Autentikus – A Caterpillar láncolat több mint 100 év stabil teljesítményt és megbízhatóságot foglal magába, amely kiterjed a Cat márkára is. A Cat Footwear valódi minőséget nyújt, megalkuvások nélkül.
Kemény – A Cat lábbelik jelentik a védelmet a lábaid számára a mindennapok nehézségeivel szemben. Cipőink és csizmáink kompromisszumok nélküli erőt és tartósságot nyújtanak.
Elszánt – A Cat Footwear betartja ugyanazt az ígéretet, amelyet a földmozgató, városépítő gépezetek is, melyek a márka nevét adták: hogy tartósan felszerelik a keményen dolgozó, kalandvágyó embereket.
Dinamikus – A haladás szelleme vezérli a Cat Footwear-t: dizájn és szaktudás, a siker és fejlődés öröksége köré építve, a jelenkor szükségleteihez és a jövőbeli követelményekhez igazítva.
Merész – A Cat logóhoz híven, a Cat Footwear a tájalkotás uralmából merített önbizalmat sugározza. Olyan stílust kölcsönöz, amelyben megvan a konstrukció nyújtotta merészség.

Kínálatunk
A Cat Footwear egy néhány munkacipőt tartalmazó kis kollekcióból nőtte ki magát azzá a láncolattá, amely férfi és női modellek kiterjedt skáláját nyújtja, 150 országban. Bakancsaink és cipőink egyediséget és nyers stílust kölcsönöznek – mind a munka területén, mind azon túl.