timberland


Timberland

A Timberland az elsőszámú eredeti és fenntartható szabadtéri öltözetet forgalmazó márka a világon. A márka 1973-ban született, mikor Sidney Swartz megalkotta a vízálló bakancsot, melyet Timberland-nek keresztelt.

A yellow boot a keményen dolgozó new englandiek számára készült, a forma és a funkció által inspirálva, nem a trendekhez és kifutókhoz igazodva. Az ehhez a felfogáshoz való hűség az élet minden területéről vonzotta az embereket.

Bármelyik Timberland üzletben is légy, a yellow boot még mindig kiemelkedik a márka szimbólumaként.

Az elhivatottság, hogy minőségi kültéri felszereléseket, hétköznapi viseletet és divatos, funkcionális kiegészítőket gyártson, társul a cég elköteleződésével a “jót és jól” szellemisége iránt. Ez található meg üzleteinkben, Budapesten (Aréna Pláza és Westend City Center), Bukarestben (Baneasa és AFI Palace Cotroceni), Szlovákiában (Aupark) és Prágában (Chodov City Center).
Vásárlóink többet kapnak tőlünk mint bakancsot, cipőt, szandált és kabátot – az életérzést. Tetőtől talpig felkészít a modern kihívásokra, nem számít, munkába mész-e, kirándulni, vagy akár csak a városban kószálni egy napsütötte délutánon.

Szelekciónkkal szeretnénk megjeleníteni és elhozni vásárlóinknak a márka értékeit, hogy a valódi Timberland életérzésben részesülhessenek!
Üzleteinkben a legkiválóbb minőségű és legdivatosabb darabok széles skálája érhető el, teljeskörű és professzionális kiszolgálás mellett.